andreea0310 scrie::(( ce porcarie
Marius:De catre administrator: Va rog NU mai postati aiurea! Nu mai postati mesaje care NU au legatura cu subiectul!
Krissevy Eveline scrie:Dragă Andreea, am de făcut un anunţandreea0310 scrie::(( ce porcarieMarius:De catre administrator: Va rog NU mai postati aiurea! Nu mai postati mesaje care NU au legatura cu subiectul!
deci te rog:)) o să ne mutăm discutţia în altă parte. >:D<
2.4. Nu sunt permise postarile relevante doar pentru o singura alta persoana in afara de cel care posteaza (de genul unui dialog in doi - pentru acestea exista mesageria privata).
andreea0310 scrie:da...desigur. Multumim ca ne-ai spus Marius, altfel noi nici nu stiam. Dar din moment ce Cristina deja spusese asta nu vad rostul.
oricum, atat timp cat acest forum este doar o "proba" atunci nu mai are de ce sa fie utilizat, corect?!
unknownliviu scrie:Marius si regulile lui...
Cred ca am putea creea un topic special unde fiecare sa vorbeasca ce ii trece prin cap:D
mariusandrei scrie:unknownliviu scrie:Marius si regulile lui...
Cred ca am putea creea un topic special unde fiecare sa vorbeasca ce ii trece prin cap:D
Prietene... deja am facut treaba asta...
Înapoi la Discutii intre vianisti
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator